VACANCES!!!!

Hola famílies!

Doncs ja ha arribat el dia i marxem de vacances!

tornarem al setembre amb les bateries carregades a tope.

Gaudiu d'un bon estiu i sobretot molta cura.

ens veiem el 1 de stembre.

bon estiu a tothom

 

Ampa

CASAL D'ESTIU SETEMBRE 2021

bon dia famílies!

recordeu que al setembre encara podreu fer us del casal d'estiu 2021 per infants nascuts del 2009 al 2017 (ambdós inclosos).

per a mes informació us podeu adreçar a la web abrera.cat 

GRADUACIÓ 2n BATXILLERAT

Hola famílies!

el passat dimarts 22/06 els i les alumnes de 2n de batxillerat vàren fer la cerimònia de graduació.

Va ser un acte molt emotiu en el cual es van poder acomiadar de la etapa en l'institut.

Moltíssimes felicitats a tots i totes i us desitgem molta sort en la nova etapa.

MONITORS/ES ESCOLA ESPORTIVA D'ESTIU 2021

Ei, jove! Vols treballar a l’Escola Esportiva d'Estiu d'Abrera 2021?

Nou procés de selecció per conformar una borsa de treball d'educadors/es esportius/ves per a l'Escola Esportiva d'Estiu d'Abrera. El termini de presentació de candidatures restarà obert del dijous 27 de maig fins el dilluns 7 de juny (ambdós dies inclosos).

26/5/2021

Atenció, jove! Estàs buscant feina de cara a l’estiu? Vols treballar a l’Escola Esportiva d’Estiu del nostre municipi? Des de l’Ajuntament d’Abrera obrim un procés de selecció per formar una borsa de treball d’educadors/es esportius/ves, amb la finalitat de fomentar les oportunitats per als joves d’Abrera a partir dels 16 anys i apropar la nostra joventut al món laboral, impulsant l'ocupació.

El termini de presentació de candidatures s'enceta demà dijous 27 de maig i finalitzarà el dilluns 7 de juny (ambdós dies inclosos). A continuació us detallem les característiques d'aquest procés de selecció. Preneu nota!

 

A Abrera, impulsem l'ocupació juvenil

Des de l’Ajuntament d’Abrera treballem per apropar al món laboral als nostres joves a partir dels 16 anys per tal de donar-los una primera oportunitat d’endinsar-se en el mercat laboral i tenir una primera experiència en el món professional; treballant de forma transversal i complementària amb els departaments de Promoció Econòmica, Joventut, Educació i Acció Social del nostre Ajuntament. Es contractaran un mínim de 35 monitors/res d'entre la borsa de treball, ja activa des de l'any passat, i la nova bossa que convoquem ara.

 

Funcions bàsiques a desenvolupar:

Programar activitats lúdic-esportives per a nens/nenes de 6 a 14 anys
Lliurar les programacions i assistir a les reunions determinades, tan prèvies a les activitats, com a les d’avaluació d’aquestes
Desenvolupar les activitats lúdic-esportives i psicomotrius de manera creativa, responsable i docent
Participar en les reunions de programació
Coordinar amb altres monitors/res activitats conjuntes, si és el cas
Visitar els llocs de realització de les activitats, per tal d’adaptar, convenientment, el seu programa
Dinamitzador d’activitats i responsable del grup assignat
Vetllar per assolir els objectius marcats a l’inici de l’activitat
Controlar les autoritzacions i permisos
Educar en els valors esportius als i les alumnes de l'Escola Esportiva d'Estiu
Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament els equips relacionats amb la seva activitat, d'acord amb els procediments establerts i la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals
Adoptar en el tractament de dades de caràcter personal les mesures d’índole tècnica i organitzativa establertes per la Corporació i complir la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, així com mantenir el deure de secret i confidencialitat en relació a les mateixes, que subsistirà fins i tot una vegada acabada la seva relació laboral/funcionarial amb la Corporació
I, en general, totes aquelles de caràcter similar que li siguin atribuïdes.

Titulació requerida:

Els i les aspirants hauran d'estar en possessió d’alguna de les titulacions següents: ESO, Graduat escolar o FP de primer grau o equivalent o estar en condicions d’obtenir-lo en el termini de presentació d’instàncies. Els i les aspirants estrangers han d’estar en possessió i acreditar títol reconegut a Espanya de conformitat amb el que estableix la normativa vigent en aquesta matèria.

 

A més, s'haurà d'acreditar la possessió del nivell intermedi de català (B2) (anterior nivell de intermedi B) de la Direcció General de Política Lingüística o qualsevol altre reconegut oficialment, com a equivalent.


El termini de presentació de candidatures s'encetarà demà dijous 27 de maig i finalitzarà el dilluns 7 de juny (ambdós dies inclosos).

 

Presentació d'instàncies

Les persones interessades en aquest procés selectiu podran presentar les seves sol·licituds:

De manera telemàtica a través de la seu electrònica (opció recomanada).
Des de l'Ajuntament seguim impulsant l'atenció telefònica i l'assessorament en la tramitació electrònica. Per facilitar la tramitació electrònica a la ciutadania, hem confeccionat un manual amb tota la informació. Consulteu el manual fent clic aquí.
Mitjançant cita prèvia a través del registre general d’entrades de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament d’Abrera (plaça de la Constitució, 1) de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores. Les sol·licituds i la documentació requerida s'hauran de presentar mitjançant model d'instància normalitzat a partir de dijous 27 de maig.
Per demanar cita prèvia podeu trucar al T. 93 770 03 25 en el nostre horari habitual, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h, i els dimarts i dimecres també de 16.30 h a 19 h, o enviar-nos un correu electrònic a l'adreça informacio@abrera.cat . L'atenció per cita prèvia a l'OAC serà els matins, de 9 h a 14 h.

Més informació a la secció d'Oferta d'Ocupació Pública fent clic aquí. i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

CUENTAS DE FACEBOOK E INSTAGRAM

Hola familias,

Por bloqueo en las anteriores cuentas que teniamo de faceebok e instagram, hemos creado esta nueva cuenta para que esteis informad@s. 

Pinchad en los siguientes enlace:

Facebook:  https://www.facebook.com/AMPA-IES-Voltrera-2021-100853752218764/ 

Instagram: https://instagram.com/ampavoltrera?r=nametag

 

 

 

 

PREINSCRIPCIONES CURSO 2020-21

Os facilitamos el enlace del centro donde encontrareis toda la información para realizar la preinscripción del curso 2020-21, así como de la visita virtual.

 

PREINSCRIPCION CURSO 2020-21

IMPLICATE CON EL AMPA

Muy buenas, familias...

Debido a la situación actual y no poder tener un contacto directo con todos vosotr@s debido al dichoso virus, os informamos que varias familias que forman el ampa de una manera activa a finales del próximo mes de Junio abandonan el centro y por lo tanto el ampa tambien.

Por lo que os animamos a que formeis parte del ampa de una forma activa para el buen funcionamiento del mismo y para el beneficio de todo el alumnado...

Ponte en contacto con nosotros bien a traves de la web del ampa o del correo electrónico ampaiesvoltrera@gmail.com

 

MARATÓ TV3

Aquest any, l'AMPA ha decidit fer una aportació econòmica a la marató de TV3 dedicada a la "COVID19". 

Gràcies a tots.

BEQUES I AJUTS ESTUDIS BATXILLERAT 2020-21

Benvolgudes famílies,

Us informem que el Ministeri d'Educació ja ha obert el termini per a la sol.licitud de beques i ajuts per a estudis postobligatoris no universitaris.

Trobareu tota la informació i l'accés a la sol.licitud a l'enllaç següent:

http://www.educacionyfp.gob.es/servicios-al-ciudadano/catalogo/estudiantes/becas-ayudas/para-estudiar/bachillerato.html

La sol.licitud finalitza l'01/10/20.

CUOTA DE SOCIO DEL AMPA CURSO 2020-2021

Informaros que para efectuar el pago de las cuotas del ampa de este curso 2020/21, aunque no hayais comprado los libros a traves de la plataforma de IDDINK, el pago de la cuota se tiene que realizar por dicha plataforma hasta el 30 de Septiembre de 2020.

CODIGO DE CENTRO 361JC5

Que tengais un buen inicio de curso.

PROCES DE PREINSCRIPCIO 2020-21

S'adjunta enllaç de la preinscripció pel Curs 2020-21

 

PREINSCRIPCIÓ CURS 2020-21

INICIATIVA

El Ampa informa que después de la iniciativa que tuvo el pasado día 5 para abastecer de material EPI a la Residencia CANIGÓ de nuestro municipio os informamos que este equipo se puso manos a la obra y este ha sido el resultado por nuestra parte:

MATERIAL ENTREGADO
200 monos talla L.
14 monos talla M.
2900 cubre zapatos.

MATERIAL QUE SE ENTREGA LA SEMANA QUE VIENE
4000 gorros.

Y sobre todo agradecer por su predisposición a la empresa QUADPACK de Castellbisbal por la aportación de 55 pantallas de protección para la cara.

Gracias a tod@s.

JORNADA DE PORTES OBERTES 10 DE MARÇ DE 2020

HORARI FAMÍLIES ESCOLA FRANCESC PLATÓN I SARTÍ: 15.15 hs VISITA INSTITUT (Antoni Gaudí) 15.45 hs PRESENTACIÓ A LA SEU PRINCIPAL (Passeig Estació, 18)

HORARI FAMÍLIES ESCOLES ERNEST LLUCH I JOSEFINA IBÁÑEZ: 15.15 hs PRESENTACIÓ A LA SEU PRINCIPAL (Passeig Estació, 18) 15.45 hs VISITA INSTITUT (Antoni Gaudí)

Les famílies d’alumnes que no van a cap escola d’Abrera poden apuntar-se a qualsevol dels dos torns. La durada prevista de l’activitat és d’una hora.

Passeig Estació, 18

Carrer Antoni Gaudí s/n

08630 Abrera Tel. 93 770 32 11

XERRADA PER A FAMÍLIES

XERRADA ADREÇADA A MARES I PARES AMB FILLS
ENTRE 10 I 14 ANYS.

HABILITATS SOCIALS I BULLYING.


OBJECTIUS:

 Prendre consciència de la importància de l’amistat.

 Gestió positiva de conflictes.

 Prevenció de l’assetjament i el ciberassetjament.

 Dotar als participants d'eines de comunicació amb els seus fills per tal d’assessorar-los al voltant d’aquestes qüestions.


Casa de Cultura, Federico García Lorca, 17
Data: Dimarts 4 de febrer
Hora: 18.30 hs.

Es necessari confirmació d'assistència.

DIRECCION DE MAIL DEL AMPA EN FUNCIONAMIENTO

Una vez solucionado la incidencia con la dirección de correo electrónico del Ampa, os pasamos la nueva dirección del Ampa.

 

AMPAIESVOLTRERA@GMAIL.COM

 

INCIDENCIA EN LA CUENTA DE GMAIL DEL AMPA

Por una incidencia que tenemos en la cuenta de gmail del Ampa.

ampa.iesvoltrera@gmail.com no podemos atender desde esta dirección.

Podeis poneros en contacto con nosotros a través de la web, faceebok o Instagram.

Disculpad las molestias.

ENTREGA DEL REGALO QUE HA REALIZADO EL AMPA

El Ampa ha realizado la entrega del regalo a la agraciada del boleto ganador.

Enhorabuena, felicidades y disfrutalo.

CONCURS RACC JOVES I MOBILITAT

El concurs Joves i Mobilitat té com a objectiu promoure actituds i valors de mobilitat segura, sostenible i responsable entre els adolescents i els joves de Catalunya.

Al següent enllaç teniu tota la informació.

CONCURS RACC JOVES I MOBILITAT.

 

ASAMBLEA EXTRAORDINARIA DE SOCIOS DEL AMPA IES VOLTRERA

Buenas,

Os informamos que el próximo lunes 14-10-19 a las 18h. se realizará la asamblea general de socios del Ampa IES Voltrera.

Donde? En la 1ª sede.

Os esperamos a todos.

LOTERIA DE NAVIDAD 2019

Por la gran acogida que tuvo el año pasado, este año repetimos, el AMPA, vuelve a realizar la gestión de la venta de lotería de navidad. 

El AMPA, recaudará fondos para aquell@s SOCI@S que se van de colonias o excursiones y para material didáctico necesario para el instituto de nuestr@s hij@s, así que se organizará la venta de lotería de Navidad. 

La venta se realizará mediante boletos, cada familia socia del AMPA que quiera participar dispondrá de un/os talonario/s de  30 boletos. Cada boleto costará 2€.  Jugando 1 € en lotería de navidad y 1 € para la participación del sorteo de un MAGNÍFICO REGALO (con una númeración aparte que lleva el boleto). Es decir, la familia que venda el talonario completo se le destinará 20€ para las colonias o excursiones.

Así es que se necesita saber cuantas familias quieren talonarios y cuantos. Necesitamos la respuesta como máximo el VIERNES 11 DE OCTUBRE DE 2019 para poder pasar el pedido a la imprenta. Una vez pasado pedido a imprenta no se podrán solicitar más talonarios porque la numeración del sorteo quedará cerrada. 

Las solicitudes las podéis pasar a cualquier miembro del Ampa o bien preferiblemente al mail que se ha creado para este tema  loteriaampaiesvoltrera@gmail.com, dejando el nombre del alumno, curso, telefono, mail  y nº de talonarios solicitados.

 

TODO SON BENEFICIOS PARA L@S SOCI@S DEL AMPA

Recordad a todas las familias que para poder beneficiaros de los talleres, extraescolares, actividades, regalos, subvención de viajes, que organiza el Ampa el/la alumn@ tiene que ser socio del mismo.

Para realizar el pago de la cuota se tiene que realizar a traves de la plataforma de Iddink.

TRANSPORTE ESCOLAR PARA ALUMNOS DE NUESTRO CENTRO

Os facilitamos un enlace que facilita nuestro Ayuntamiento de interés para nuestros alumnos.

INFORMACIÓN SOBRE EL TRANSPORTE ESCOLAR DE LOS ALUMNOS

CUOTA DE SOCIO DEL AMPA

Informaros que para efectuar el pago de las cuotas del ampa de este curso 2019/20, aunque no hayais comprado los libros a traves de la plataforma de IDDINK, el pago de la cuota se tiene que realizar por dicha plataforma.

CODIGO DE CENTRO 361JC5

Que tengais un buen inicio de curso.

 

AMPA FIESTA FIN CURSO 2018-19

Para finalizar el curso 2018-19 el Ampa realizó la fiesta de fin de curso para todas las familias, entregando el premio en metálico al ganador del concurso TIK TOK, así como el premio del sorteo celebrado entre tod@s los alumn@s presentes.

Queremos agradecer a todas las familias que estuvisteis en el evento, esperando que lo pasarais bien, o ese era nuestro objetivo.

Así mismo queremos agradecer al Dj. Emilio, al Food Track "La Moreneta" y a la compañia "Planeta Impro" por lo bien que nos lo pasamos con vosotros.

Además agradecer a la dirección del Instituto y a nuestro Ajuntament d'Abrera por la colaboración que hemos tenido por vuestra parte.

Gracias a tod@s y hasta el curso 2019-20.

ACTIVITATS DEL 17 AL 21 DE JUNY

Benvolgudes famílies,
 
Us comuniquem que l'última setmana de curs, del 17.06.19 al 21.06.19, hem programat una sèrie d’activitats gratuïtes dirigides als alumnes de 1r a 4t ESO del nostre Institut amb la col·laboració del Centre i l’Ajuntament.
 
Els alumnes rebran per part del centre, el full d'inscripció i autorització de les famílies per fer les activitats, s'haurà d'emplenar i signar degudament i entregar al centre, data màxima 14.06.19.
 
ATENCIÓ: L'alumne no podrà tenir examen de recuperació durant l'horari de l'activitat a la qual s'hagi inscrit.
 
*Totes les activitats son gratuïtes, però per l'activitat de piscina, l'alumne cada vegada que vagi haurà d'abonar 1.-€.
L'import posteriorment es retornarà a les famílies sòcies de l'AMPA presentant el tiquet de piscina.
 
Estem ben segurs que gaudiran moltíssim! Esperem que us agradi!
 
En aquest enllaç teniu tota la informació de les activitats.
 

APLICACIÓ B-RESOL

Us passem informació que ens arriba desde l'aplicatiu B-resol detallant informació treballada en altres centres i que està tenint èxit.

Em plau compartir-te la Nota de Premsa que va publicar ahir Andorra Telecom amb el Ministeri d'Educació del Govern d'Andorra, on descriu, amb dades concretes, l'experiència dels seus 5 centres que fan servir b-resol aquest curs.
 
 
De manera molt resumida:
 • 4 casos d'asetjament
 • 4 casos de trastorns alimentaris
 • 15 problemes de convivència (comportaments asocials, faltes de respecte i de disciplina, problemàtiques lligades a salut emocional o al consum de tòxics)
 • 89 casos tractats de manera específica en les classes de tutoria “abans que es repeteixin en el temps i es focalitzin amb els alumnes més vulnerables”
En el text hi pots trobar més detalls.
 
Entre tots en treiem profit per tots i ja estem treballant en petites/grans novetats pel curs vinent :-)
 
 
Per altre banda, aquí tens l'enllaç al programa "Tot es mou" a TV3, on vaig ser convidat el "Dia Mundial contra el Bullying":
 
 
Ens omple de satisfacció les paraules que de manera totalment natural (aquest és un programa "sobre la marxa" i et ben asseguro que no en tenia ni idea, per exemple, de que anàvem a parlar inicialment de "13 reasons why" ;-) ) va dir la seva presentadora, Helena Garcia Melero:
 
"És difícil pensar que un Centre no vulgui col·laborar amb aquesta aplicació, per la utilitat de la mateixa, no?"

XERRADA EL 27-05-19 "ELS CANVIS A L'ADOLESCÈNCIA"

Benvolgudes famílies,
 
El proper dilluns 27 de maig de 18 a 20 hores, a la Casa de Cultura (C/ Federico García Lorca, 17, es durà a terme una xerrada-taller adreçada a les famílies amb fills entre 10 i 14 anys sobre ELS CANVIS A L'ADOLÈSCENCIA.

RECORDATORI PER LA FESTA DEL DIA 21-06-19

Recordeu que el proper dia 24-05-19 de 09 a 10h  a la porta de l'Institut ja podeu comprar els tiquets del sopar a 6€ (socis de l'Ampa) i a 9€ (no socis) per la festa que organitza l'Ampa. 

Per una millor planificació hi haurà dos típus de tiquets, Verds (Menú Hamburguesa + beguda + patates) o vermells (Menú Frankfurt o Beicon amb formatge + beguda + patates).

A més, recordar que el dia 31-05-19 finalitza la participació del concurs TIK TOK, el guanyador es donarà a coneixer el dia de la festa del dia 21-05-19.

 

GRAN FESTA FI DE CURS DE L'AMPA

Benvolgudes famílies,

Aquest any l’AMPA està organitzant una Gran Festa de final de curs per tots els alumnes de l’Institut, on també podran assistir familiars directes. L’entrada es gratuïta.

La Festa tindrà lloc el dia 21 de juny, i s’accedeix per la porta que dona al pati: Passeig de l’Església cantonada amb C/Josep Tarradellas. Es podrà entrar a partir de les 19:30h

Hem preparat moltes activitats per poder passar i gaudir una bona estona junts:

 • A les 20:30h Espectacle Impro Show, recomanable venir amb temps per poder tenir lloc a les cadires

 • A les 10h DJ Emilio ens farà moure a ritme de bona música, pensant amb els alumnes de l’ Institut

 • Sopar amb la Food Truck Moreneta:

 • Imprescindible compra anticipada per sopar. Dies que l’AMPA estarà a l’oficina:

  Divendres 24 maig de 9h a 10h

  Dimecres 29 maig de 9h a 10h

  Dilluns 3 juny de 18h a 20h

  Dimarts 11 juny de 19h a 20h

  Divendres 14 juny de 19h a 20h

  Dimarts 18 juny de 19h a 20h

   

 • Socis de l’AMPA preu de 6€ tiquet, a escollir entre hamburguesa, Frankfurt o Beicon + patates fregides + beguda

 • Sorteig entre els alumnes socis de l’AMPA d’un regal, amb varies opcions per escollir (mòbil, portàtil, patinet elèctric...)

 • Per poder participar al sorteig prèviament l’alumne o els familiars han de recollir el número amb el que l’alumne participarà al sorteig. Els dies que es poden recollir son els mateixos que els dies de venta de sopar. Aquest número es personal i intransferible.

 • L’alumne ha de ser present a la festa en el moment del sorteig, aproximadament entre les 00.00 h i les 01.00 h

 • Concurs Tik Tok, pels alumnes socis de l’AMPA. Les bases del concurs són:

 • Pot ser individual o grupal

 • Durada: 15 segons

 • Nº de tik tok per alumne: 1

 • Tema lliure

 • Últim dia per presentar tik tok: divendres 31 de maig

 • Enviar Tik Tok al mail: musicaampavoltrera@gmail.com

 • El correu haurà de portar el nom i cognoms i curs dels alumnes participants

 • Per poder presentar tik tok els menors d'edat hauran d'aportar l’autorització de drets d’imatge signada pels pares. Aquest document el poden enviar per mail (mateix que s’envia tik tok) o presencialment a l’oficina de l’AMPA els dies que estan indicats per la venta de sopar L’AMPA, ha de haver rebut les autoritzacions abans del 31 de maig

 • L'alumne ha d'estar a la festa perquè el premi sigui vàlid, aproximadament es dirà qui es el guanyador entre les 00.00 h i 01.00 h

 • Sistema per escollir el guanyador: els alumnes envien vídeo per Mail i l’AMPA puja els vídeo a un compte d’Instagram privat, on només tenen accés el jurat. Amb el sistema de likes el jurat anirà donant vots als vídeos que els resultin atractius, be per els trucs fets servit, com per l’originalitat, si són divertits... Guanyarà el vídeo amb més likes

                          Esperem que amb tot això us ho passeu molt bé!

COM PODEM AJUDAR ELS NOSTRES FILLS EN RELACIO AMB L'ASSETJAMENT ESCOLAR?

Us recordem que el proper dimecres 8-05-19 a les 18h en l'Auditori del Centre Polivalent (Plaça del Rebato, 1) es durà a terme una conferència dins del projecte #aquiproubullying a càrrec de José Ramon Ubieto (Psicòleg clínic i membre de l'Associació Mundial del Psicoanàlisi).

Us deixem l'enllaç de tota la informació.

CONFERÈNCIA COM PODEM AJUDAR ELS NOSTRES FILLS

AMPLIACION INSTITUTO "PROYECTO"

Poco a poco vamos avanzando, despues de muchos años de lucha y de reivindicación, aquí os dejamos el enlace del proyecto de ampliación del instituto. Ahora solo falta que se cumpla este proyecto.

AMPLIACION INSTITUTO VOLTRERA

APLICACION B-RESOL

Teneis conocimiento que nuestro centro se encuentra en una prueba piloto para ofrecer a nuestr@s alumn@s herramientas para luchar contra el acoso escolar, bullying y ciberbullying?.

Esta APP  gratuita para Android y Iphone "B-resol" és una aplicación de movil, donde se pueden alertar casos de acoso de forma inmediata y anónima desde cualquier lugar y en cualquier momento, el centro recibirá el aviso y se pondrá en marcha para hacer el seguimiento del aviso.

Si teneis cualquier duda poneros en contacto con el centro.

SALÓ DE L'ENSENYAMENT A LA CARTA

Sabeis que teneis a vuestra disposición el portal www.formació365.cat, donde podeis efectuar vuestras consultas sobre formación. Se trata de un saló de l'Ensenyament virtual con un servicio de orientación on-line. Haz click en el siguiente enlace y os reenvia directamente.

SALÓ DE L'ENSENYAMENT A LA CARTA

 

INFORMACIÓN DEL AMPA

Si no recibiis correos del Ampa ni información, poneros en contacto con nosotros bien a través de la web o via mail, ya que puede ser que tengamos mal vuestro correo.

Por este mismo motivo, los reyes magos nos han traido esta página web para que esteis informados de todas las novedades.