JORNADA DE RECOLLIDA DE BROSSA AL TORRENT GRAN D'ABRERA

bona tarda familia,

El proper diumenge, ANDA ens espera per "fer dissabte" al torrent gran.

Ens trobarem a les 9:45h i sortirem a las 10:00h. Si vols formar part, us deixem l'ellanç d'informació.

https://www.instagram.com/p/CUDlEJVIIWF/?utm_medium=copy_link 

 

SIGNATURA DELS CONVENIS PER A LA SUBVENCIÓ

Bona tarda,

Fa un parell de setmanes vàrem signar els convenis per a la subvenció dels llibres de text i el material autoeditat amb les AMPA i les escoles del nostre municipi.

https://www.ajuntamentabrera.cat/pl195/actualitat/noticies/id4123/signem-els-convenis-per-a-la-subvencio-dels-llibres-de-text-i-el-material-autoeditat-amb-les-ampa-i-les-escoles-del-nostre-municipi.htm 

SETEMBRE MUSICAL D'ABRERA

TRANSPORT ESCOLAR D'ABRERA

Atenció famílies!

Aquí podreu consultar tota l'informació del transport escolar d'Abrera del curs 2021-2022.

https://www.ajuntamentabrera.cat/pl195/actualitat/noticies/id4059/atencio-families-consulteu-tota-la-informacio-del-transport-escolar-d-abrera-del-curs-2021-2022.htm 

 

LOTERIA DE NADAL

Hola familias!

Aquest any, juntament amb la AA VV de can morral, l'escola Josefina Ibañez, l'escola Ernest LLuch i l'escola bressol Món petit,  juguem el nº de loteria de nadal 71130.

El podeu comprar a l'administració de loteria nº 2 de l'avinguda Generalitat d'abrera.

Molta sort a tot/es.

Ampa.

 

VACANCES!!!!

Hola famílies!

Doncs ja ha arribat el dia i marxem de vacances!

tornarem al setembre amb les bateries carregades a tope.

Gaudiu d'un bon estiu i sobretot molta cura.

ens veiem el 1 de stembre.

bon estiu a tothom

 

Ampa

CASAL D'ESTIU SETEMBRE 2021

bon dia famílies!

recordeu que al setembre encara podreu fer us del casal d'estiu 2021 per infants nascuts del 2009 al 2017 (ambdós inclosos).

per a mes informació us podeu adreçar a la web abrera.cat 

GRADUACIÓ 2n BATXILLERAT

Hola famílies!

el passat dimarts 22/06 els i les alumnes de 2n de batxillerat vàren fer la cerimònia de graduació.

Va ser un acte molt emotiu en el cual es van poder acomiadar de la etapa en l'institut.

Moltíssimes felicitats a tots i totes i us desitgem molta sort en la nova etapa.

MONITORS/ES ESCOLA ESPORTIVA D'ESTIU 2021

Ei, jove! Vols treballar a l’Escola Esportiva d'Estiu d'Abrera 2021?

Nou procés de selecció per conformar una borsa de treball d'educadors/es esportius/ves per a l'Escola Esportiva d'Estiu d'Abrera. El termini de presentació de candidatures restarà obert del dijous 27 de maig fins el dilluns 7 de juny (ambdós dies inclosos).

26/5/2021

Atenció, jove! Estàs buscant feina de cara a l’estiu? Vols treballar a l’Escola Esportiva d’Estiu del nostre municipi? Des de l’Ajuntament d’Abrera obrim un procés de selecció per formar una borsa de treball d’educadors/es esportius/ves, amb la finalitat de fomentar les oportunitats per als joves d’Abrera a partir dels 16 anys i apropar la nostra joventut al món laboral, impulsant l'ocupació.

El termini de presentació de candidatures s'enceta demà dijous 27 de maig i finalitzarà el dilluns 7 de juny (ambdós dies inclosos). A continuació us detallem les característiques d'aquest procés de selecció. Preneu nota!

 

A Abrera, impulsem l'ocupació juvenil

Des de l’Ajuntament d’Abrera treballem per apropar al món laboral als nostres joves a partir dels 16 anys per tal de donar-los una primera oportunitat d’endinsar-se en el mercat laboral i tenir una primera experiència en el món professional; treballant de forma transversal i complementària amb els departaments de Promoció Econòmica, Joventut, Educació i Acció Social del nostre Ajuntament. Es contractaran un mínim de 35 monitors/res d'entre la borsa de treball, ja activa des de l'any passat, i la nova bossa que convoquem ara.

 

Funcions bàsiques a desenvolupar:

Programar activitats lúdic-esportives per a nens/nenes de 6 a 14 anys
Lliurar les programacions i assistir a les reunions determinades, tan prèvies a les activitats, com a les d’avaluació d’aquestes
Desenvolupar les activitats lúdic-esportives i psicomotrius de manera creativa, responsable i docent
Participar en les reunions de programació
Coordinar amb altres monitors/res activitats conjuntes, si és el cas
Visitar els llocs de realització de les activitats, per tal d’adaptar, convenientment, el seu programa
Dinamitzador d’activitats i responsable del grup assignat
Vetllar per assolir els objectius marcats a l’inici de l’activitat
Controlar les autoritzacions i permisos
Educar en els valors esportius als i les alumnes de l'Escola Esportiva d'Estiu
Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament els equips relacionats amb la seva activitat, d'acord amb els procediments establerts i la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals
Adoptar en el tractament de dades de caràcter personal les mesures d’índole tècnica i organitzativa establertes per la Corporació i complir la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, així com mantenir el deure de secret i confidencialitat en relació a les mateixes, que subsistirà fins i tot una vegada acabada la seva relació laboral/funcionarial amb la Corporació
I, en general, totes aquelles de caràcter similar que li siguin atribuïdes.

Titulació requerida:

Els i les aspirants hauran d'estar en possessió d’alguna de les titulacions següents: ESO, Graduat escolar o FP de primer grau o equivalent o estar en condicions d’obtenir-lo en el termini de presentació d’instàncies. Els i les aspirants estrangers han d’estar en possessió i acreditar títol reconegut a Espanya de conformitat amb el que estableix la normativa vigent en aquesta matèria.

 

A més, s'haurà d'acreditar la possessió del nivell intermedi de català (B2) (anterior nivell de intermedi B) de la Direcció General de Política Lingüística o qualsevol altre reconegut oficialment, com a equivalent.


El termini de presentació de candidatures s'encetarà demà dijous 27 de maig i finalitzarà el dilluns 7 de juny (ambdós dies inclosos).

 

Presentació d'instàncies

Les persones interessades en aquest procés selectiu podran presentar les seves sol·licituds:

De manera telemàtica a través de la seu electrònica (opció recomanada).
Des de l'Ajuntament seguim impulsant l'atenció telefònica i l'assessorament en la tramitació electrònica. Per facilitar la tramitació electrònica a la ciutadania, hem confeccionat un manual amb tota la informació. Consulteu el manual fent clic aquí.
Mitjançant cita prèvia a través del registre general d’entrades de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament d’Abrera (plaça de la Constitució, 1) de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores. Les sol·licituds i la documentació requerida s'hauran de presentar mitjançant model d'instància normalitzat a partir de dijous 27 de maig.
Per demanar cita prèvia podeu trucar al T. 93 770 03 25 en el nostre horari habitual, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h, i els dimarts i dimecres també de 16.30 h a 19 h, o enviar-nos un correu electrònic a l'adreça informacio@abrera.cat . L'atenció per cita prèvia a l'OAC serà els matins, de 9 h a 14 h.

Més informació a la secció d'Oferta d'Ocupació Pública fent clic aquí. i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

CUENTAS DE FACEBOOK E INSTAGRAM

Hola familias,

Por bloqueo en las anteriores cuentas que teniamo de faceebok e instagram, hemos creado esta nueva cuenta para que esteis informad@s. 

Pinchad en los siguientes enlace:

Facebook:  https://www.facebook.com/AMPA-IES-Voltrera-2021-100853752218764/ 

Instagram: https://instagram.com/ampavoltrera?r=nametag

 

 

 

 

PREINSCRIPCIONES CURSO 2020-21

Os facilitamos el enlace del centro donde encontrareis toda la información para realizar la preinscripción del curso 2020-21, así como de la visita virtual.

 

PREINSCRIPCION CURSO 2020-21

IMPLICATE CON EL AMPA

Muy buenas, familias...

Debido a la situación actual y no poder tener un contacto directo con todos vosotr@s debido al dichoso virus, os informamos que varias familias que forman el ampa de una manera activa a finales del próximo mes de Junio abandonan el centro y por lo tanto el ampa tambien.

Por lo que os animamos a que formeis parte del ampa de una forma activa para el buen funcionamiento del mismo y para el beneficio de todo el alumnado...

Ponte en contacto con nosotros bien a traves de la web del ampa o del correo electrónico ampaiesvoltrera@gmail.com

 

MARATÓ TV3

Aquest any, l'AMPA ha decidit fer una aportació econòmica a la marató de TV3 dedicada a la "COVID19". 

Gràcies a tots.

BEQUES I AJUTS ESTUDIS BATXILLERAT 2020-21

Benvolgudes famílies,

Us informem que el Ministeri d'Educació ja ha obert el termini per a la sol.licitud de beques i ajuts per a estudis postobligatoris no universitaris.

Trobareu tota la informació i l'accés a la sol.licitud a l'enllaç següent:

http://www.educacionyfp.gob.es/servicios-al-ciudadano/catalogo/estudiantes/becas-ayudas/para-estudiar/bachillerato.html

La sol.licitud finalitza l'01/10/20.

CUOTA DE SOCIO DEL AMPA CURSO 2020-2021

Informaros que para efectuar el pago de las cuotas del ampa de este curso 2020/21, aunque no hayais comprado los libros a traves de la plataforma de IDDINK, el pago de la cuota se tiene que realizar por dicha plataforma hasta el 30 de Septiembre de 2020.

CODIGO DE CENTRO 361JC5

Que tengais un buen inicio de curso.

PROCES DE PREINSCRIPCIO 2020-21

S'adjunta enllaç de la preinscripció pel Curs 2020-21

 

PREINSCRIPCIÓ CURS 2020-21

INICIATIVA

El Ampa informa que después de la iniciativa que tuvo el pasado día 5 para abastecer de material EPI a la Residencia CANIGÓ de nuestro municipio os informamos que este equipo se puso manos a la obra y este ha sido el resultado por nuestra parte:

MATERIAL ENTREGADO
200 monos talla L.
14 monos talla M.
2900 cubre zapatos.

MATERIAL QUE SE ENTREGA LA SEMANA QUE VIENE
4000 gorros.

Y sobre todo agradecer por su predisposición a la empresa QUADPACK de Castellbisbal por la aportación de 55 pantallas de protección para la cara.

Gracias a tod@s.

JORNADA DE PORTES OBERTES 10 DE MARÇ DE 2020

HORARI FAMÍLIES ESCOLA FRANCESC PLATÓN I SARTÍ: 15.15 hs VISITA INSTITUT (Antoni Gaudí) 15.45 hs PRESENTACIÓ A LA SEU PRINCIPAL (Passeig Estació, 18)

HORARI FAMÍLIES ESCOLES ERNEST LLUCH I JOSEFINA IBÁÑEZ: 15.15 hs PRESENTACIÓ A LA SEU PRINCIPAL (Passeig Estació, 18) 15.45 hs VISITA INSTITUT (Antoni Gaudí)

Les famílies d’alumnes que no van a cap escola d’Abrera poden apuntar-se a qualsevol dels dos torns. La durada prevista de l’activitat és d’una hora.

Passeig Estació, 18

Carrer Antoni Gaudí s/n

08630 Abrera Tel. 93 770 32 11

XERRADA PER A FAMÍLIES

XERRADA ADREÇADA A MARES I PARES AMB FILLS
ENTRE 10 I 14 ANYS.

HABILITATS SOCIALS I BULLYING.


OBJECTIUS:

 Prendre consciència de la importància de l’amistat.

 Gestió positiva de conflictes.

 Prevenció de l’assetjament i el ciberassetjament.

 Dotar als participants d'eines de comunicació amb els seus fills per tal d’assessorar-los al voltant d’aquestes qüestions.


Casa de Cultura, Federico García Lorca, 17
Data: Dimarts 4 de febrer
Hora: 18.30 hs.

Es necessari confirmació d'assistència.

DIRECCION DE MAIL DEL AMPA EN FUNCIONAMIENTO

Una vez solucionado la incidencia con la dirección de correo electrónico del Ampa, os pasamos la nueva dirección del Ampa.

 

AMPAIESVOLTRERA@GMAIL.COM

 

INCIDENCIA EN LA CUENTA DE GMAIL DEL AMPA

Por una incidencia que tenemos en la cuenta de gmail del Ampa.

ampa.iesvoltrera@gmail.com no podemos atender desde esta dirección.

Podeis poneros en contacto con nosotros a través de la web, faceebok o Instagram.

Disculpad las molestias.

APLICACIÓ B-RESOL

Us passem informació que ens arriba desde l'aplicatiu B-resol detallant informació treballada en altres centres i que està tenint èxit.

Em plau compartir-te la Nota de Premsa que va publicar ahir Andorra Telecom amb el Ministeri d'Educació del Govern d'Andorra, on descriu, amb dades concretes, l'experiència dels seus 5 centres que fan servir b-resol aquest curs.
 
 
De manera molt resumida:
  • 4 casos d'asetjament
  • 4 casos de trastorns alimentaris
  • 15 problemes de convivència (comportaments asocials, faltes de respecte i de disciplina, problemàtiques lligades a salut emocional o al consum de tòxics)
  • 89 casos tractats de manera específica en les classes de tutoria “abans que es repeteixin en el temps i es focalitzin amb els alumnes més vulnerables”
En el text hi pots trobar més detalls.
 
Entre tots en treiem profit per tots i ja estem treballant en petites/grans novetats pel curs vinent :-)
 
 
Per altre banda, aquí tens l'enllaç al programa "Tot es mou" a TV3, on vaig ser convidat el "Dia Mundial contra el Bullying":
 
 
Ens omple de satisfacció les paraules que de manera totalment natural (aquest és un programa "sobre la marxa" i et ben asseguro que no en tenia ni idea, per exemple, de que anàvem a parlar inicialment de "13 reasons why" ;-) ) va dir la seva presentadora, Helena Garcia Melero:
 
"És difícil pensar que un Centre no vulgui col·laborar amb aquesta aplicació, per la utilitat de la mateixa, no?"

COM PODEM AJUDAR ELS NOSTRES FILLS EN RELACIO AMB L'ASSETJAMENT ESCOLAR?

Us recordem que el proper dimecres 8-05-19 a les 18h en l'Auditori del Centre Polivalent (Plaça del Rebato, 1) es durà a terme una conferència dins del projecte #aquiproubullying a càrrec de José Ramon Ubieto (Psicòleg clínic i membre de l'Associació Mundial del Psicoanàlisi).

Us deixem l'enllaç de tota la informació.

CONFERÈNCIA COM PODEM AJUDAR ELS NOSTRES FILLS

AMPLIACION INSTITUTO "PROYECTO"

Poco a poco vamos avanzando, despues de muchos años de lucha y de reivindicación, aquí os dejamos el enlace del proyecto de ampliación del instituto. Ahora solo falta que se cumpla este proyecto.

AMPLIACION INSTITUTO VOLTRERA

APLICACION B-RESOL

Teneis conocimiento que nuestro centro se encuentra en una prueba piloto para ofrecer a nuestr@s alumn@s herramientas para luchar contra el acoso escolar, bullying y ciberbullying?.

Esta APP  gratuita para Android y Iphone "B-resol" és una aplicación de movil, donde se pueden alertar casos de acoso de forma inmediata y anónima desde cualquier lugar y en cualquier momento, el centro recibirá el aviso y se pondrá en marcha para hacer el seguimiento del aviso.

Si teneis cualquier duda poneros en contacto con el centro.

SALÓ DE L'ENSENYAMENT A LA CARTA

Sabeis que teneis a vuestra disposición el portal www.formació365.cat, donde podeis efectuar vuestras consultas sobre formación. Se trata de un saló de l'Ensenyament virtual con un servicio de orientación on-line. Haz click en el siguiente enlace y os reenvia directamente.

SALÓ DE L'ENSENYAMENT A LA CARTA

 

INFORMACIÓN DEL AMPA

Si no recibiis correos del Ampa ni información, poneros en contacto con nosotros bien a través de la web o via mail, ya que puede ser que tengamos mal vuestro correo.

Por este mismo motivo, los reyes magos nos han traido esta página web para que esteis informados de todas las novedades.